Cake in een mok: Chocoladebrownie!

Dit recept is heerlijk bij een kopje thee ’s avonds op de bank. Wie van brownies houdt, moet dit zeker maken!

BENODIGDHEDEN:

  • 2 eetlepels boter
  • 2 eetlepels kristalsuiker
  • 1 eetlepel gele of bruine basterdsuiker
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 1 eidooier
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel
  • 2 eetlepels chocoladestukjes (of vlokken)

HOE TE MAKEN:

  • Doe de boter in een grote mok en laat hem smelten in de magnetron.
  • Doe de kristalsuiker, basterdsuiker en cacaopoeder in de mok en roer met een vork tot alles goed is gemengd.
  • Doe nu de eidooier en het vanille-extract erbij en roer nogmaals tot alles goed is gemengd
  • Als laatste doe je het bakmeel en 1 eetlepel chocoladestukjes in de mok en mengt nogmaals tot het en mooi beslag is.
  • Doe de mok 30 seconden in de magnetron op 900 Watt. Doe dan de overige chocoladestukjes op je cakeje en zet de mok nogmaals 30 seconden in de magnetron op 900 Watt.

EET SMAKELIJK!

 

0 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.