Hartige taart met broccoli en cashewnoten

BENODIGDHEDEN:

  • Pakje hartige taart bladerdeeg (diepvries)
  • 2 camemberts
  • 300 gr cashewnoten
  • 150 ml kookroom (vinesse light)
  • 3 eieren
  • 500 gr broccoli (3 stronken)
  • Peterselie
  • Paneermeel

HOE TE MAKEN:

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Kook de broccoli tot hij gaar is.
  • Crunch de cashewnoten met de keukenmachine/staafmixer
  • Voor het sausje mix de eieren met de kookroom. Doe daar een beetje peterselie bij.
  • Snij de camembert in plakjes.
  • Vet de vorm in met een beetje olijfolie. Doe daar het bladerdeeg in. Strooi op de bodem van de taart een beetje paneermeel, voor het vocht.
  • Nu gaat de broccoli in de vorm. Als het grote roosjes zijn, dan haal je ze met een vork nog een beetje uit elkaar.
  • Leg de plakjes camembert op de broccoli en giet het ei/roomsausje eroverheen.
  • Als laatste strooi je de cashewnoten over de taart heen.
  • Zet de taart 25 min in de voorverwarmde oven.

0 comments