Een receptje wat na lang proberen en verbeteren nu perfect is.
BENODIGDHEDEN:
- 3 rijpe bananen
- 250 gram bloem
- half zakje bakpoeder
- 1 theelepel kaneel
- snufje zout
- 100 gram boter
- 180 gram witte basterdsuiker
- klein scheutje vanille-extract
- 2 eieren
- 125 gram mascarpone
- een handje noten naar keuze (walnoot, macadamia, amandel)
HOE TE MAKEN
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Prak de bananen fijn en zet ze apart.
- Doe de bloem, kaneel, bakpoeder en zout in een kom en meng het door elkaar.
- Doe in een andere kom de boter, witte basterdsuiker, het vanille-extract, de mascarpone en de eieren. mix dit tot een glad geheel.
- Giet het mengsel bij de droge ingrediënten en roer het langzaam door elkaar tot een glad beslag.
- Meng de geprakte bananen en de noten door het beslag.
- Giet het beslag in een bakvorm en zet deze voor 55 tot 60 minuten in de voorverwarmde oven.
EET SMAKELIJK!