Biefstuk met paprikasaus

BENODIGDHEDEN:

  • 4 malse biefstukjes van 150-200 gram
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • 2 rode puntpaprika’s
  • 8 cocktailtomaten
  • 2 sjalotjes
  • 2 tenen knoflook
  • 200 ml runderbouillon
  • olijfolie
  • peper en zout

HOE TE MAKEN?

  • Marineer de biefstukjes met peper, zout en balsamicoazijn en laat deze 20 minuten op kamertemperatuur komen
  • Snijd de puntpaprika, de tomaten, de sjalotjes en de knoflook in kleine stukjes
  • Verwarm in de pan een eetlepel olijfolie
  • Fruit het uitje en de knoflook
  • Voeg de paprika toe en laat twee minuten bakken
  • Voeg de tomaten toe en laat pruttelen tot er vocht vrijkomt
  • Voeg de runderbouillon toe en laat het 10 minuten zachtjes koken
  • Verhit een grillpan en grill de biefstukjes. Twee tot 3 minuten aan elke kant. Laat deze rusten
  • Maak met de staafmixer van het paprika-tomaten mengsel een rulle saus en laat dit inkoken tot een goede dikte

Serveer de biefstuk en paprikasaus met zoete aardappel of met zilvervliesrijst

EET SMAKELIJK!

0 comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.