BENODIGDHEDEN:
- Pakje hartige taart bladerdeeg (diepvries)
- 2 camemberts
- 300 gr cashewnoten
- 150 ml kookroom (vinesse light)
- 3 eieren
- 500 gr broccoli (3 stronken)
- Peterselie
- Paneermeel
HOE TE MAKEN:
- Verwarm de oven voor op 200°C
- Kook de broccoli tot hij gaar is.
- Crunch de cashewnoten met de keukenmachine/staafmixer
- Voor het sausje mix de eieren met de kookroom. Doe daar een beetje peterselie bij.
- Snij de camembert in plakjes.
- Vet de vorm in met een beetje olijfolie. Doe daar het bladerdeeg in. Strooi op de bodem van de taart een beetje paneermeel, voor het vocht.
- Nu gaat de broccoli in de vorm. Als het grote roosjes zijn, dan haal je ze met een vork nog een beetje uit elkaar.
- Leg de plakjes camembert op de broccoli en giet het ei/roomsausje eroverheen.
- Als laatste strooi je de cashewnoten over de taart heen.
- Zet de taart 25 min in de voorverwarmde oven.